Wij leveren onder andere:
  • Diensten - Totaaloplossingen
Samen met u nemen wij uw noden door en kunnen als onafhankelijk consultant optreden om advies te verlenen omtrent uw vragen, projecten, behoeften of doelstellingen. 
Indien u wenst kunnen wij ook de volledige totaaloplossing voor jullie implementeren volgens het opgemaakte voorstel.  Dit kan gaan van een eenvoudige pc tot een volledig netwerk met internetconnectiviteit alsook mobiele mogelijkheden.
Hebt u een bepaald ICT-project en u weet niet direct hoe dit aan te pakken? Blijf niet bij de pakken zitten en contacteer ons.
Ook voor systeembeheer (zowel onsite, remote als telefonisch), algemene service en support (ook voor systemen dit nog niet door ons beheerd werden) en trainingen kunt u bij ons terecht.  Komen er hierbij echter aspecten naar boven die wij zelf niet kunnen aanbieden, dan kunnen wij zeker iemand van onze partners hiervoor
aanbevelen, zodat u als klant toch de beste oplossing voor uw behoefte ontvangt door één single point of contact (SPOC).  
  • Hardware
Wij werken enkel met gerenomeerde A-merken, die hun degelijkheid en betrouwbaarheid reeds bewezen hebben.
Voor alle ICT hardware kunt u bij ons terecht, gaande van de kleinste usb-stick tot de grootste en krachtigste server.
Wenst u van een bepaald toestel onze merken te kennen of wenst u een gedetailleerde offerte?  Aarzel niet om ons hieromtrent te contacteren.
  • Netwerken
De interactie tussen uw verschillende systemen en de beschikbaarheid ervan zorgen voor uw dagelijkse goede werking.  Wij kunnen jullie bijstaan om de verschillende componenten die van een netwerk een samenhorend geheel maken te verzorgen.  Gaande van de databekabelingsstudie en -implementatie (types bekabeling, switches, routers, netwerkschema) over de beveiliging (internet, security, antivirus, proxy, firewall, VPN, remote access,...) tot de  daarbijhorende dataopslag (SAN, NAS, backup-2-disk, backup-2-tape, ...) en systemen (virtualisatie, file-sharing, print-services, dns-service, dhcp-services, domain services, ...)
  • Software
Naast alle traditionele gangbare software producten die elkeen op z'n toestel verwacht, kunnen wij tal van andere standaardpakketten aanreiken om aan uw specifieke noden te voldoen. Net zoals voor de overige zaken dient u ons hierover maar te contacteren en wij bezorgen jullie een correct voorstel. 
  • (Maat)Software
InfoSol heeft een administratief (maat)software pakket in eigen ontwikkeling: Comp@dmin.  
Comp@dmin staat voor Company Administration die het voor u eenvoudig zou moeten maken uw specifieke dagdagelijkse handelingen te kunnen uitvoeren en werkt ofwel stand-alone alsook multi-user. 
Comp@dmin is hoofdzakelijk bedoeld voor de eenmanszaak of de kleine ondernemer die geen behoefte heeft aan hele grote softwareproducten waarvan meer dan de helft van het aanbod niet gebruikt wordt.
Comp@dmin is een standaard moduleerbaar pakket waarvan u zelf beslist, afhankelijk van uw noden, welke modules u wenst te gebruiken.
 
Aangezien Comp@dmin een eigen ontwikkeling is van InfoSol kan er ook eventueel maatwerk gebeuren om dit krachtige standaardpakket om te toveren tot uw krachtigste tool in uw administratief gebeuren.  Hierbij worden telkens de wensen specifiek geanalyseerd en wordt een prijsvoorstel hieromtrent geformuleerd.
Wenst u hierbij meer informatie, aarzel dan niet om dit contactformulier in te vullen en uw wensen hierbij te specifiëren.  Wij kunnen dan een correcte detailofferte bezorgen en jullie contacteren om een afspraak vast te leggen voor een eventuele demonstratie.

  •  Websites
Wilt u zichzelf via de digitale wereld kenbaar maken?  Dan kunnen wij ook voor u een betaalbare en eenvoudige website aanbieden.  Neem gerust contact met ons op met uw wensen hieromtrent en dan kunnen wij een heel betaalbaar voorstel uitwerken.
  • Producten

Voor een overzicht van enkele van onze producten en meer informatie klik hier.